Bonele instruite sunt pe cale de dispariţie! Tot mai mulţi părinţi aleg bone străine pentru copiii lor

Cele care s-au şcolit au plecat în străinătate, imediat după ce au obţiut calificarea. Părinţii sunt disperaţi din cauză că nu găsesc bone specializate. Apelează la femei care nu au avut niciodată grijă de un copil. Internetul e plin de oferte, iar cazurile cu bebeluşi bătuţi, sunt tot mai multe.

(sursa: www.observatornews.ro)

Bona perfectă există. Iată cum o găsești!

Pentru a lămuri misterul alegerii bonei potrivite, pentru a afla câteva ponturi de care ne putem folosi atunci când ne alegem bona, am stat de vorbă cu psihologul Marina Vasile şi cu Magdalena Peisakh, director la agenția de recrutare Bona de nota 10. Am primit răspunsuri la câteva întrebări pe care trebuie să le punem şi să ni le punem atunci când decidem că avem nevoie de cineva care va avea grijă de comoara noastră.

(sursa: www.elacraciun.ro)

De ce sunt căutate bonele filipineze

Familiile care le angajează spun că acestea sunt foarte blânde cu micuţii, se adaptează repede, iar faptul că vorbesc în engleză îi ajută pe copii să-şi însuşească mult mai uşor o limbă străină.

(sursa: www.romanialibera.ro)

Bonele şi îngrijitoarele din Filipine cuceresc România

Moda bonelor şi menajerelor filipineze a prins foarte bine în România, peste 600 de asiatice fiind angajate ca „fete-n casă“ de familiile de la noi. Avantajele sunt multe: discreţie, devotament, seriozitate, engleză vorbită la perfecţie şi educaţie ca la carte. 

(sursa:www.adevarul.ro)