Bonele filipineze, solicitate și în pandemie

Bonele filipineze salvează părinții care au ședințe nesfârșite pe Zoom, iar cu banii din salariu, își ajută rudele rămase peste ocean, acolo unde situația economică e tot mai neagră din cauza pandemiei.

Cele mai multe bone sunt în Bucureşti, apoi în Timişoara, Iaşi, Cluj şi Constanţa. Magdalena Peisakh, director la agenţia „Bone de nota 10”, a spus că cererea a rămas constantă.

(sursa: www.alephnews.ro)

Epidemia nu a tăiat din interesul pentru bonele filipineze

Magdalena Peisakh, proprietar agenţie plasare forţă de muncă din Asia: „Pe perioada stării de urgenţă din cauza faptului că nu au fost zboruri şi instituţiile statului nu au lucrat procesarea a fost cumva suspendată în această perioadă de două luni, după care am reluat procesul de acolo de unde am rămas. Iar cererea este în continuare ca înainte, nu sunt schimbări“.

(sursa: www.alephnews.ro)

Bonele instruite sunt pe cale de dispariţie! Tot mai mulţi părinţi aleg bone străine pentru copiii lor

Cele care s-au şcolit au plecat în străinătate, imediat după ce au obţiut calificarea. Părinţii sunt disperaţi din cauză că nu găsesc bone specializate. Apelează la femei care nu au avut niciodată grijă de un copil. Internetul e plin de oferte, iar cazurile cu bebeluşi bătuţi, sunt tot mai multe.

(sursa: www.observatornews.ro)

Bona perfectă există. Iată cum o găsești!

Pentru a lămuri misterul alegerii bonei potrivite, pentru a afla câteva ponturi de care ne putem folosi atunci când ne alegem bona, am stat de vorbă cu psihologul Marina Vasile şi cu Magdalena Peisakh, director la agenția de recrutare Bona de nota 10. Am primit răspunsuri la câteva întrebări pe care trebuie să le punem şi să ni le punem atunci când decidem că avem nevoie de cineva care va avea grijă de comoara noastră.

(sursa: www.elacraciun.ro)

De ce sunt căutate bonele filipineze

Familiile care le angajează spun că acestea sunt foarte blânde cu micuţii, se adaptează repede, iar faptul că vorbesc în engleză îi ajută pe copii să-şi însuşească mult mai uşor o limbă străină.

(sursa: www.romanialibera.ro)

Bonele şi îngrijitoarele din Filipine cuceresc România

Moda bonelor şi menajerelor filipineze a prins foarte bine în România, peste 600 de asiatice fiind angajate ca „fete-n casă“ de familiile de la noi. Avantajele sunt multe: discreţie, devotament, seriozitate, engleză vorbită la perfecţie şi educaţie ca la carte. 

(sursa:www.adevarul.ro)