Servicii Premium de îngrijire și educare a copiilor din 2010

Bona de Nota 10 este compania care încă din 2010 aduce bone și menajere din FilipineIndoneziaSri Lanka și Nepal în România, o agenție de recrutare a personalului asiatic care se remarca prin serviciile și bonele sale excepționale, având la activ sute de solicitări soluționate cu succes.

Pe lângă personalul din Asia specializat pentru posturile de bonamenajeră sau asistent domesticBona de Nota 10 asigura angajați cu pregătire temeinica în îngrijirea persoanelor vârstnice sau cu dizabilitati.

Cu un proces de selecție extrem de riguros, echipa Bona De Nota 10 este expertă în recrutarea forței de munca din Asia și acordă o deosebita atenție integrării personalului în noile cămine, printr-o constanta mediere și sprijin logistic oferit atât familiilor, cât și personalului asiatic angajat.

“De peste 10 ani, trăim bucuria de a aduce Bona de Nota 10 mai aproape de nevoile oamenilor. Este o satisfacţie imensă pentru noi să ştim că atunci când fiecare client primeşte în casa şi în viaţa sa un ajutor, care ajunge să fie o contribuţie pentru întreaga familie, simţim că ne-am îndeplinit misiunea.

Ȋn cele mai multe cazuri clientii revin. Apelează la noi de ani de zile, în principal pe baza de recomandare şi în cele mai multe cazuri, atunci când sunt satisfăcuţi de calitatea serviciilor realizate de bonă, de exemplu, extind cererea şi către personal domestic sau chiar personal asiatic adus să deservească propriului business.”

Magda Peisakh – General Manager

Bonă de nota 10 este marcă înregistrată la OSIM